Phenalex Antioxivita -100 ml

 

Phenalex Antioxivita -100 ml

52,97 RON
+ 12,00 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
prisacatransilvania.ro
Descrierea produsului
ANTIOXIVITA - imunitate diabet anemie cancer colesterol ANTIOXIVITA :cel mai puternic/concentrat de antioxidanti /polifenoli/resveratrol (la nivel mondial) 100% natural. Produs Romanesc din struguri bio (pielite si rahis si samburi) Pentru ADULTI si COPII.  Recomandat (si) in afectiuni ca:
  • DIABET,
  • COLESTEROL MARIT
  • adjuvant in CANCER,
  • intarirea IMUNITATII
  • boli CARDIOVASCULARE
  • flebite, varice
  • boli degenerative ale OCHILOR
 Medaliat cu Aur: Salonul de Inventica Mondiala de la Varsovia - GOLD MEDAL IWIS 201Premiat :SPECIAL AWARD din partea KOREA INVENTION NEWS ANTIOXIVITA - imunitate diabet anemie cancer colesterol INGREDIENTE:Extract din seminte de struguri, pielite si rahis de struguri, apa. Produs la rece!100% natural Produsul POATE fi administrat si in situatia in care, in paralel se administraza tratamente HOMEOPATE ACTIUNE: 
  • actioneaza impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar si asupra celor hormono-dependente (san, ovar, testicul, ficat, stomac), prin inhibarea metabolismului celulelor canceroase si  blocarea formarii vaselor de sange in jurul tumorilor, si metastazarea celulelor maligne.
  • regleaza glicemia
  • imbunatatesc secretia de insulina si protejeaza celulele pancreasului de actiunea radicalilor liberi
  • accelereaza epurarea colesterolului sanguin, protejeaza organismul impotriva bolilor cardio-vasculare
  • protejeaza peretii vaselor de sange facindu-i mai rezistenti in timp ce-si pastreaza in continuare elasticitatea
  • stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante, si inhiba actiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza si elastaza responsabile cu imbatrinirea prematura a tesuturilor cutanate (a pielii )
  • previne bolile degenerative ale ochilor, amelioreaza vederea, inhiba enzima NADH dependenta, un compus ce produce complicatii in diabet si chiar in cataracta
  • amelioreaza simptomele menopauzei
  • ajuta la reglarea tranzitului intestinal
  • maresc nivelul intracelular de vitamina C
  • la nivel celular proantocinidinele se leaga de membrana celulara oferind protenctie ridicata impotriva radicalilor liber, impiedicand peroxidarea lipidelor
  • limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diverse mecanisme
  • ajuta la constituirea legarurilor naturale intre fibrele de colagen
ANTIOXIVITA - imunitate diabet anemie cancer colesterol  MOD DE ADMINISTRARE Se consuma DUPA o MASA PRINCIPALA ca atare sau dizolvat in apa, suc de fructe, ceai la temperatura camerei, cu miere. (Cu cat este mai plin stomacul, cu atat absorbtia antioxidantilor de catre organism este mai buna) Gustul: gust astringent, de samburi de struguri- strange guraCopilasi care nu agreeaza gustul pot fi recompensati chiar dupa administraarea cu un desert, suc sau orice le face placere ( nu va afecta sub nici o forma absorbtia)De ce produsul se administreaza DUPA masa principala? Exista trei motive:
  • daca produsul se consuma pe stomacul gol, va fi foarte repede absorbit in organism, ajungand relativ repede in urina, fiind eliminat (ceea ce nu a fost inca absorbit de organism). Ceea ce nu foloseste corpul in acel interval, se elimina, deoarece organismul nu isi creeaza depozite de antioxidanti. Daca se administreaza dupa masa principala, antioxidantii vor fi absorbiti treptat, la nivelul intestinului.
  • persoanelor cu sensibilitate la taninuri le poate creea senzatie de greata sau chiar voma
  • poate sa scada brusc glicemia si sa provoace ameteli
             DOZE:  
  1. PREVENTIV. / Intretinere ( cura minima de 30 de zile)
Copii: 1 - 2 ani1 ml2 - 4 ani 1 ml4 - 6 ani1 ml6 - 10 ani2 ml10 - 15 ani2 ml   Tineri (peste 15 ani) si Adulti: peste 15 ani2 mlPers peste  100 kg3 ml 
  1. ADJUVANT in diferite AFECTIUNI : (cura minima de 60 de zile)
Copii: 1 - 2 ani2 ml2 - 4 ani2 ml4 - 6 ani3 ml6 - 10 ani4 ml10 - 15 ani4 ml  Tineri (peste 15 ani) si Adulti:
  • 5ml / zi la persoanele pana in 80 kg
  • 7ml / zi la persoanele pana intre 80 kg – 100 kg
  • 10ml / zi la persoanele peste 100 kg
 
  1. ADJUVANT in afectiuni de tip CANCER (pe o perioada de minim 6-9 luni)
Copii: 1 - 2 ani5 ml2 - 4 ani5 ml4 - 6 ani7 ml6 - 10 ani8  ml10 - 15 ani10 ml  Tineri (peste 15 ani) si Adulti: 10-15 ml/zi Nu se consuma pe perioada administrarii citostaticelor, nici in pauzele dintre seriile de citostatice, pt a nu interfera cu efectul acestoraNu se consuma pe perioada radioterapiei si inca 2 saptamani de la ultima sedinta pentru a nu interfera cu efectul acestora.   AFLA MAI MULTE DESPRE CUM ACTIONEAZA ACEST PRODUS, citind detaliile de mai jos: CE SUNT RADICALII LIBERI? Radicalii liberi sunt răspunzatori de creșterea riscului de apariție a bolilor cum ar fi cancerul, cataractele și bolile cardiovasculare și de îmbătrânirea celulelor și deci de îmbătrânirea întregului organism. Radicalii liberi sunt substanțe chimice instabile ce încearcă permanent să devină stabile. Ele pot deveni stabile atunci când ‘fură’ un electron de la o altă substanță din apropiere transformând substanța respectivă într-un radical liber și împiedicând funcționarea corespunzatoare a ei. Radicalii liberi ne ajută să producem energie și să luptăm cu infecțiile, dar atunci când sunt în exces aceștia produc îmbătrânirea prematură a celulelor. Acțiunea ruginii asupra metalelor este similară cu efectul radicalilor în exces asupra noastră. Dacă nu ar exista mecanisme de apărare împotriva acestor radicali liberi aceștia ar putea distruge foarte repede toate celulele organismului uman.  CE SUNT ANTIOXIDANTII?  CUM ACTIONEAZA? Antioxidantii au rol de distrugere a radicalilor liberi, prin urmare, previn si repara daunele provocate de acestia. Antioxidantii sunt molecule care pot interactiona in siguranta cu radicalii liberi, punand capat reactiei in lant inante sa fie afectate moleculele vitale. O anumita molecula antioxidanta poate reactiona doar un anume radical individulal, existand, prin urmare, o nevoie permanenta de recompletare a resurselor antioxidante. Antioxidantii sunt prezenti in mod natural, in aproape toate plantele, microorganismele, fungi si chiar tesuturile animale.   Antioxivita : cantitate de Polifenoli continuta: 300 mg/ml GAE = echivalent Acid galic:
  • Resveratrol
  • Ac izi fenolici,
  • Antociani si Flavonoidem,
  • Taninuri
  • Catechine.
 
  1. CE ESTE  RESVERATROL-ul ? CUM ACTIONEAZA?
  Resve ratrolul, (ANTIAXODANT de tip fenol) este de departe CEL MAI PUTERNIC FACTOR NATURAL ANTI OXIDANT cunoscut!
  • In struguri, Resveratrolul se regaseste intr-o cantitate mai mare decat DUBLUL oricarei alte surse indetificate pana in prezent (50-100 mg/g pielita de strugure).
  • Are un potential anti-oxidant de 50 de ori superior vitaminelor C si E la un loc.
  • Este de 10-20 de ori mai puternic decat vitamina E in protectia anti-oxidativa a LDL-colesterolului.
 Resveratrolul este produs de catre vita de vie ca raspuns la infectiile microbiene si stres, in urma tratamentelor de erbicidare si antifungice si radiatiile UV si se localizeaza in pielita. S-au facut numeroase studii despre actiunea fitoterapeutica a RESVERATROLULUI astfel s-a dovedit ca:Are un efect direct de distrugere tumorala, actionand impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar si asupra celor hormono-dependente (san, ovar, testicul, ficat, stomac), prin inhibarea metabolismului celulolor canceroase si  blocarea formarii vaselor de sange in jurul tumorilor, si metastazarea celulelor maligne. La fiecare 7 ani se schimba toate celulele din organism iar resveratrolul confera o protectie deosebita materialului genetic nuclear (ADN),  ferindu-l de mutatii in timpul replicarii. Resveratrolul-este SINGURUL anti-oxidant care actioneaza direct asupra genei Matusalemice (gena longevitatii), avand capacitatea de a imbogati durata si calitatea vietii. Prelungeste durata de viata si potentialul reproductiv la animalele de experienta pe care a fost testat (cu 15-30%). Resveratrolul se dovedeste mult superior vitaminei E in protectia anti-oxidativa a colesterolului-LDL – nivelului sangvin al colesterolului total si al trigliceridelor scade nivelul sangvin al colesterolului total si al trigliceridelor. Este un vasodilatator arterial Se opune expansiunii fibroase a cicatricei post-infarct miocardic. Inca din 1985 se stia  ca are capacitatea de a inhiba agregarea plachetara indusa de trombina si ADP (Kimura) => efect anti-trombotic. Are si un efect potentator, similar bioflavonoizilor, pentru toate mineralele si vitaminele, amplificand efectele acestora de zeci/sute de ori. Resveratrolul manifesta efecte anti-SIDA, antivirale (mai ales virusurile hepatice), antialergice (inhiband eliberarea histaminei), antibacteriene si antiinflamatoare. Promoveaza ­elasticitatea articulatiilor, stimuland sinteza fibrelor de colagen atat la nivel articular, cat si in piele (in uz exetern direct pe piele) – preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-i elasticitatea si tineretea. incurajatoare referitoare la potentialul terapeutic al Resveratrolului si in cazul altor boli neuro-degenerative. Resveratrolul s-a dovedit benefic si in cazul tolerantei la efort, performantelor fizice si psihice. Foarte imbucuratoare sunt efectele Resveratrolul similare hormonilor fito-estrogeni:Resveratrolul:
  • rep rezinta cel mai puternic fixator de Calciu in/din oase (alaturi de exercitiul fizic), prevenind si combatand eficient osteoporoza ;
  • confera protectie vasculara majora, chiar si la barbati ;
  • combate tulburarile de climacteriu ;
  • ajuta la regularizarea ciclului menstrual si anuleaza efectele dismenoreice ;
  • confera protectie impotriva cancerului de san si col uterin si nu induce cancer ;
  • protejeaza celulele nervoase impotriva efectelor devastatoare ale stresului, prelungeste  durata lor de viata si impiedica apoptoza (mortii) acestora !
  • favorizeaza eliminarea renala a acidului uric, prevenind acumularea sa si riscul degenerarii in guta sau litiaza urica ;
  • creste sinteza antioxidantilor endogeni, a substantelor necesare corpului (fito-estrogenii sunt substante inductoare enzimatice –hepatice- cu rol in detoxifierea organismului.
ANTIOXIVITA - imunitate diabet anemie cancer colesterol  
  1. CE SUNT ACIZII FENOLICI? CUM ACTIONEAZA?
  < u>Acizii fenolici sunt recunoscuti pentru actiunea ANTI IMBATRANIRE. Acizi fenolici prezinta beneficii anti-imbatranire pentru a spori longevitatea si a reduce discomfortul de imbatranire intr-un mod sigur si natural . Aproape o treime din aportul zilnic de polifenoli – aproximativ 200 mg pana la 1 gram pe zi, ar trebui sa cuprinda acizii fenolici. Acizi fenolici sunt molecule simple, care sunt usor de absorbit in sistemul uman si ofera o serie de beneficii anti-imbatranire. In afara de a face celulele mai puternice si rezistente la degradare, proprietatea anti- imbatranirea acizi fenolici este corelata cu activitatea antioxidanta care previne si o crestere anormala a celulelor. Acizii fenolici, de asemenea, sunt cunoscuti a fi utili in controlul inflamatiei, stimularea sistemului imunitar, limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diferite mecanisme, ajuta la constituirea legaturilor naturale a fibrelor de colagen si previn distrugerea acestora cauzata de radicalii liberi, precum si imbunatatesc circulatiei sangelui, din toate acestea impreuna se produc semnificative beneficii anti-imbatranire in organism.   
  1. CE SUNT ANTOCIANTII si FLAVONOIDELE? CUM ACTIONEAZA?
  Antoc iantii si flavonoidele: Sunt substantele colorante miraculoase. Acesti pigmenti din plante dau culorile stralucitoare, de la roz pana la caramiziu, mov si albastru. Oamenii de stiinta au identificat peste 500 de astfel de compusi fiind si cel mai mare grup de pigmenti solubili in apa. Antocianinele sunt o clasa de flavonoide, care sunt distribuite pe scara larga in lumea plantelor. Flavonoli, flavan-3-etanoli, flavone, flavanone, si flavanonoli sunt clase suplimentare de flavonoide, care difera de antociani in starea lor de oxidare. Solutiile acestor compusi sunt de incolore sau de culoare galben pala. Prin mediatizarea Paradoxului Francez este acceptat in intreaga lume ca acesti compusi fenolici care se gasesc si in vin sunt responsabili cu incidenta scazuta a bolilor cardio-vasculare din tari precum Franta, Italia care sunt mari consuma-toare de vin. O serie de studii au aratat ca mortalitatea la bolile cardio vasculare este invers corelata cu aport de flavonoide din dieta. Flavonoidele pot ajuta la prevenirea accidentelor vasculare cerebrale. Flavonoidele:Mentin integritatea vaselor capilare, au efect direct aupra capilarelor, de asemenea pot relaxa muschii sistemului cardiovascular diminuand presiunea sangelui si imbunatatind totodata circulatia sangelui la inima. Documente de acum 4000 de ani se refera la folosirea terapeutica a vinului, in medicina antica fiind prescris in tratarea multor boli pe baza unor experiente empirice. Hipocrate, parintele medicinei, preconiza cu peste 25 secole in urma folosirea vinului alb pentru 2stimularea poftei de mancare, pentru hranirea si intarirea trupului. Compusii bioactivi ai vinului sunt compusii fenolici. Dintre efectele farmacologice cele mai reprezentative ale flavonoidelor sunt: activitatea cardiotonica, activitatea sa asupra sitemului nervos central, activitatea antilipeminata, activitate antiulcer, activitate hepatoprotectoare, activitate antiinflamatoare, activitate antitumorala si activitate antineoplastica. Un studiu, finantat de US National Institutes of Health, prezinta antocianii din struguri capabili de a oferi protectie impotriva boli Parkinson atat la barbati cat si femei. Pigmenti antociani:-din struguri au fost mult timp utilizati pentru imbunatatirea acuitatii vizuale si tratarea tulburarilor circulatorii. Au o gama larga de activitati biologice, inclusiv antioxidante, anti-inflamatorii, antimicrobiane si activitati anti-cancer. In plus, au o varietate de efecte asupra vaselor de sange, trombocite si lipoproteinele capabil de a reduce riscul de boli cardiace coronariene. Pot ajuta la protejarea impotriva cancerului de colon si in alte tipuri de cancer. Inhiba cresterea celulelor leucemie HL60 umane si a celulelor umane HCT116 carcinom de colon in vitro. In prezent, de mare interes in cazul studiului flavonoidelor este actiunea biologica de prevenire, incetinire si stopare a proceselor proliferative. Astfel, un numar mare de flavonoide naturale s-au identificat ca modulatori ai procesului de carcinogeneza, demostrandu-ze efectul lor antimutagenic si anticarcinogen, dar rolul de agent chimiopreventiv.
  1. CE SUNT TANINURILE? CUM ACTIONEAZA?
 Taninuri le din samburii de struguri ajuta la scaderea colesterolului LDL si VLDL si cresterea HDL. Taninurile reduc absorbtia intestinala a colesterolului, imbunatatesc excretia biliara si astfel sarurile biliare se leaga de colesterol si taninuri, acestea eliminandu-se prin fecale. Se pare ca acest mecanism de eliminare al colesterolului din lumenul intestinal este similar cu cel al aportului de fibre din dieta. Taninurile reprezinta acea grupa de compusi fenolici solubili in apa cu gust astringent. Taninurile din struguri sunt responsabile cu gustul astringent si corpositatea vinurilor. Actiune si intrebuintari:
  • Actiunea astringenta este evidentiata pe mucoase si tesuturi. Mecanismul de actiune se explica prin coagularea proteinelor care au efect retractant micsorand suprafata leziunii.
  • Actiunea antiseptica este explicata printr-o reactie de precipitare a microorganismului adica se protejeaza plaga de infectii.
  • Actiunea hemostatica se explica prin precipitarea eritrocitelor (globulele rosii).
  • Actiunea antidiareica se explica datorita actiunii astringente.
  • Se folosesc ca antidot mai ales in intoxicatiile cu alcaloizi. In terapeutica se folosesc pentru efect antiiritant, antiinflamator, bactericid, hemostatic, usor anestezic local si reducator al secretiilor.
  • Intern se foloseste in gastrita hiperacida, diaree si intoxicatii cu alcaloizi, intoxicatii cu metale grele.
REZULTATELE CERCETARILOR CU AJUTORUL VOLUNTARILOR COLESTEROL– cura de 60 zile, 80%* din voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii colesterolului LDL intre 82 si 140 mg/dl. Ceilalti 20% voluntari au ineregistrat scaderi nesemnificative. TRIGLICERIDE– cura de 60 zile, 90%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 30-65 ani cu o doza de 5 ml/zi si fara tratament alopat au inregistrat scaderi are valorii trigliceridelor pana in limite normale. TRANZIT INTESTINAL- cura 30 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat in medie dupa prima saptamana reglarea tranzitului intestinal, acesta mentinandu-se chiar si dupa incetarea tratamentului o perioada dar in functie de obiceiurile alimentare ale voluntarilor. RACELI  si VIROZE– in faze acute 5 zile tratament, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 25-65 ani cu o doza de 5 ml de 2 ori pe zi au prezentat reducerea efectelor de disconfort specifice. GLICEMIE– cura de 60 zile, 90% * voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 2 , impreuna cu tratamentul alopat( doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140. GLICEMIE– cura de 60 zile, 100%* voluntari de ambele sexe cu varste intre 40-65 ani cu o doza de 5 ml/zi diagnosticati cu diabet de tip 1 , impreuna cu tratamentul alopat( doar cu tratament alopat nu ajugeau cu nivelul glicemiei in limite normale) au inregistrat scaderi ale glicemie sub 140. ACNEE– uz extern – 100% voluntari au prezentat amaliorarea zonei acneice inca dupa prima aplicare. OBOSEALA– cura 30 zile, 100% voluntari de ambele sexe cu varste cuprinse intre 25 si 82 ani cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat scaderea instalarii oboselii pe parcursul zilei, tonus mai bun, putere de concentrare mai mare. VARICE, FLEBITE– cura 90 zile, 100% voluntari de ambele sexe cu varste intre 40 si 60 ani, cu o doza de 5 ml/zi au renuntat la tratamentul alopat specific, si au inregistrat reducerea simptomelor specific (reducerea edemelor, disparitia durerilor etc), retragerea varicelor inca dupa prima saptamana. REDUCEREA RIDURILOR– cura 30 zile, 90% voluntari de ambele sexe cu vasrte intre 25 si 35 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative a ridurilor faciale inca dupa prima saptamana. Amelioreaza simptomele de la MENOPAUZA – cura 40 zile, 100% voluntari de sex feminin cu varste peste 45 ani, cu o doza de 5 ml/zi au inregistrat reduceri semnificative ale simptomelor specifice( bufeuri, insomnie, etc)CONCLUZIIPolifenolii din struguri, respectiv din suplimentul alimentar ANTIOXIVITA au urmatoarele proprietati: Proprietati:
  • actioneaza impotriva oricarui tip de localizare tumorala, dar si asupra celor hormono-dependente (san, ovar, testicul, ficat, stomac), prin inhibarea metabolismului celulelor canceroase si  blocarea formarii vaselor de sange in jurul tumorilor, si metastazarea celulelor maligne.
  • accelereaza epurarea colesterolului sanguinprotejeaza organismul impotriva bolilor cardio-vasculare
  • protejeaza peretii vaselor de sange facindu-i mai rezistenti in timp ce-si pastreaza in continuare elasticitatea
  • regleaza glicemia
  • stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante, si inhiba actiunea unor enzime ca: hialuronidaza, colagenaza si elastaza responsabile cu imbatrinirea prematura a tesuturilor cutanate (a pielii )
  • previne bolile degenerative ale ochilor, amelioreaza vederea, inhiba enzima NADH dependenta, un compus ce produce complicatii in diabet si chiar in cataracta
ANTIOXIVITA - imunitate diabet anemie cancer colesterolProprietati:
  • imbunatate sc secretia de insulina si protejeaza celulele pancreasului de actiunea radicalilor liberi
  • amelioreaza simptomele menopauzei
  • ajuta la reglarea tranzitului intestinal
  • maresc nivelul intracelular de vitamina C
  • la nivel celular proantocinidinele se leaga de membrana celulara oferind protenctie ridicata impotriva radicalilor liber, impiedicand peroxidarea lipidelor
  • limiteaza distrugerea fibrelor de colagen prin diverse mecanisme
  • ajuta la constituirea legarurilor naturale intre fibrele de colagen
  Atentionari speciale:
  • Recomandam consumul AntioxiVita pe perioada administrarii citostaticelor,   DOAR CU ACORDUL MEDICULUI ONCOLOG . Nivelul ridicat de antioxidanti poate contracara efectul citostaticelor!
  • INTERZIS  consumul AntioxiVita pe perioada efectuarii radioterapiei si inca 2 saptamani dupa incetarea acesteia.  Nivelul ridicat de antioxidanti reduce efectul radioterapiei!
ANTIOXIV ITA - imunitate diabet anemie cancer colesterol Produs distribut si prin: //www. radixplant. ro/ Incerca si:                  https://prisacatransilvania. ro/produs/pachet-dermatopica-mare/                 https://prisacatransilvania. ro/produs/catinut-sirop-catina-cu-miere- natural/                 https://prisacatransilvania. ro/produs/coacazel-sirop-coacaze-cu-mier e-natural/                 https://prisacatransilvania. ro/produs/afinut-sirop-afine-salbatice-c u-miere/

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.